maandag 19 december 2016

Waarom goede bedrijfskleding zo belangrijk isBedrijfskleding kom je stiekem vaker tegen dan je denkt; van de charmante jongeman die je koffie uitserveert, tot de techneut die je CV ketel komt repareren; bedrijfskleding is er in allerlei soorten en maten.

Juist die diversiteit maakt de wereld van bedrijfskleding voor ons zo interessant; want wat voor de ene functie totaal onbelangrijk of overbodig is, kan voor de ander weer heel belangrijk zijn. Daarom delen we dit keer 5 zaken die goede bedrijfskleding zo belangrijk maken!


1.       Herkenbaarheid van functie en organisatie
Een van de speerpunten van goede bedrijfskledij is dat je in je functie herkenbaar bent. Het is niet alleen voor een organisatie, maar ook voor klanten of andere functionarissen nuttig om te zien wie als aanspreekpunt fungeert of een bepaalde verantwoordelijkheid draagt. Denk aan de manager van de supermarkt, of de bedrijfsleider in een horeca.2.       Een uniforme uitstraling vergroot je professionaliteit
Naast functionele gemakken en voordelen, dient bedrijfskleding ook een belangrijke taak in uitstraling; het is geen geheim dat een organisatie als waardevoller, betrouwbaarder en professioneler wordt gezien wanneer een team of vertegenwoordig namens het bedrijf goed gekleed is in een outfit die past bij zijn of haar rol.


3.       Naamsbekendheid vergroten
Hierbij zoomen we wat meer in op de bedrijfskleding die is voorzien van een logo of beeldmerk/huisstijl.

De kracht van herhaling, waarover we al eerder schreven, wordt keer op keer bewezen in onderzoeken. Voor relatiegeschenkenleveranciers als Vepa Gifts, maar ook voor reclamegiganten of drukwerkspecialisten; herhaling betekent beklijving.

Ook het herhaald onder de aandacht brengen van je logo, merk, huisstijl en bedrijf heeft dus een belangrijk en nuttig effect op je doelgroep en andere ontvangers!


4.       Goede bedrijfskleding vergroot je geloofwaardigheid
Ook dit is onafhankelijk van de taak die je vervult. Goede bedrijfskleding, waarbij ook aandacht is besteed aan pasvorm en kwaliteit, vergroot de geloofwaardigheid die je uitstraalt op je doelgroep.

Zo kan een bedrijf waarbij kwaliteitsvoering een belangrijk onderdeel van de propositie is, dit kenmerk kracht bij zetten door die kwaliteit in alles door te voeren.


5.       Veiligheid
Niet onbelangrijk. Voor veel functies is bedrijfskleding een onmisbaar onderdeel om veiligheid en comfort tijdens het werken te garanderen. Denk hierbij aan werkkleding, over-alls, kniebeschermers of warmtekleding.

Hierbij ben je als organisatie vaak nog tot bepaalde maatstaven verplicht. Houd er dus rekening mee dat je keuze voor bedrijfskleding een bepaalde mate van kwaliteit vereist!
Bedrijfskleding bij Vepa
Binnen VepaGifts hebben we een aparte taak met 1 specialisme: bedrijfskleding!
Voor een uitgebreid assortiment bedrijfskleding van zeer goede kwaliteit, kun je dus bij ons team terecht.

Benieuwd? Bekijk onze website over bedrijfskleding en bekijk je opties!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten