maandag 19 december 2016

De hit van 2016: Waarom Powerbanks zo hot zijn.Eerder in 2016 schreven over de trends van het jaar. Zo zagen we bijvoorbeeld de trend rondom ECO grote vormen aannemen. Toch was er nog een hit die misschien alle anderen wel oversteeg en ook in 2017 de grote held zal zijn: De powerbank.

Waarom dit stoere apparaat zo’n succes is en in de hitlijsten van relatiegeschenken pas, leggen we je uit.


1.      Een powerbank is heel erg nuttig
We vinden de laatste jaren gelukkig steeds vaker dat relatiegeschenken nuttig moeten zijn. Of het nu een uitgave voor je personeel is of voor zakelijke relaties als klanten en leveranciers: nuttig is goed.

Een powerbank is populair juist door zijn nut; met de toenemende digitalisering merken we steeds vaker dat een beetje extra power erg welkom is, voor je mobiel of bijvoorbeeld je laptop.


2.      Een powerbank is voor bijna iedereen een goed cadeau
Daar direct aan verbonden is dat bijna iedereen in Nederland, ongeacht leeftijd, op zijn minst een mobieltje heeft. En nu er meer kan op de apparaten die we hebben, vragen die ook meer energie.
Man, vrouw, oud, jong en alles er tussenin kan gebruik maken van een powerbank. Dus geen nutteloze cadeaus die slechts voor een deel van de groep echt leuk is.3.      Powerbanks kun je voorzien van je logo
Er zijn heel veel materialen te bedrukken of voorzien van een logo. Toch is dat niet met elk apparaat of cadeau mogelijk. Een powerbank is echter prima te voorzien van een logo en dat maakt het als relatiegeschenk natuurlijk heel interessant!


4.      Het is een product dat veel wordt uitgeleend
Hallo bereik! Op kantoren, gezamenlijke werkplekken, hogescholen en zelfs in de trein blijken we veel gebruik te maken van elkaars powerbank.
Jouw logo en huisstijl vliegt van de ene hand naar de andere en zo wordt onbewust herhaling een krachtige manier van jezelf presenteren.

Zo worden powerbanks langzaam 'de pen' onder de elektronische apparaten!


5.      Onze powerbanks zijn TUV gecertificeerd en dus superveilig
Veiligheid staat voorop. Daarom zijn al onze powerbanks uitgebreid getest en van alle belangrijke keurmerken voorzien. Geen verrassingen, geen risico’s, maar een goed doordacht, veilig en effectief cadeau!
Benieuwd naar onze powerbanks?
Bekijk hier ons assortiment powerbanks of neem een kijkje in dit informatieblad.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten