vrijdag 4 maart 2016

Waarom een milieubewust relatiegeschenk een slimme keuze is

Eco is hot. Dat is het al een tijdje en dat past natuurlijk ook heel goed in ons toenemend bewuste leven. We eten gezonder, weten dat we moeten bewegen en vinden duurzaamheid steeds belangrijker.
Ook in 2016 zijn eco relatiegeschenken erg populair, en dat is niet voor niets! Een milieubewust relatiegeschenk is dan ook een hele slimme keuze, en we vertellen je graag waarom:

1.       Mensen waarderen een milieuvriendelijk cadeau
Uiteindelijk geef je een relatiegeschenk of give-away met een doel; om waardering voor een relatie uit te spreken, je merk verder onder een doelgroep te versterken of om simpelweg je bedrijfsnaam te laten beklijven.
Wat je doel ook is; men waardeert het steeds meer dat bedrijven zich bewust zijn van wát ze geven, ondanks het (mogelijk) commerciële doel.

2.       Groen ondernemen versterkt je imago
Maatschappelijk verantwoord, ecologisch en/of groen ondernemen wordt steeds vaker een oprecht  onderdeel van de identiteit van ondernemingen en organisaties. Dat draag je uit op tal van manieren, van je printgedrag tot een bijdrage aan het goede doel, van het tegengaan van verspilling tot, jawel, een bewuste keuze voor materiaal dat je gebruikt.
Versterk je imago door niet alleen te kiezen voor slim geproduceerde, minder belastende premiums of geschenken, maar OOK door geschenken te kiezen die zinvol en duurzaam zijn.

3.       Duurzame producten, lange levensduur, langer plezier!
Naast de wijze waarop en de materialen waarvan premiums worden gemaakt, zijn de toepassingsmogelijkheden van producten zelf OOK graag van een groen laagje voorzien.
Zo zijn onze drinkflessen een populaire groene keuze: Zeg maar dag tegen plastic bekertjes! Je voorkomt onnodig afval én hebt te maken met een heel zinvol en bruikbaar product. Succes verzekerd!4.       Ecologisch verantwoord hoeft niet duur te zijn
Een hardnekkige fabel is dat ecologische geschenken of premiums of give-aways die milieuvriendelijk worden geproduceerd daarmee automatisch een stuk duurder zijn. Dat hoeft helemaal niet het geval te zijn!
Bij Vepa Gifts kijken we altijd naar de beste oplossing en gaan we voor scherpe prijzen, ook als je voor ‘groen’ kiest.
Wil je ons testen? Vraagdan gerust eens om een leuk voorbeeld of een portie inspiratie voor jouw eco cadeau.
5.       Loop voorop
Hoe HOT eco ook is, het is helaas nog niet vanzelfsprekend om geschenken te kiezen met oog voor het milieu. Dat betekent dat wanneer jij met je bedrijf wél bewust die keuzes maakt, dat een lekker statement is voor je relaties… want wat is er mooier dan een stukje bewustzijn cadeau doen?

We denken graag met je mee
Bij Vepa Gifts denken we graag met je mee, of het nou groen of rood moet zijn. Deel je idee, je uitdaging of je vraag met ons team en wij komen met een originele oplossing!Geen opmerkingen:

Een reactie posten